ZERO CODING POWER

Zero Coding power is het label waaronder De Happiness Manager de applicaties die door kandidaten gemaakt zijn voor bedrijven in beheer genomen zullen worden. Daarnaast zullen vanuit Zero Coding Power in de toekomst projecten opgepakt worden met kandidaten die bij Zero Coding Power in dienst zullen treden. De verwachting is dat in de loop van 2020 de eerste kandidaten direct vanuit het opleidingsprogramma zullen instromen.

Zero coding Power zal gaan faciliteren in het verder uitbreiden van het WEM professionals netwerk waarin meerdere ZZP’ers actief zijn.

Voor bedrijven die nu al ideeën hebben voor het snel laten ontwikkelen van webapplicaties (tot 10 keer sneller dan traditioneel ontwikkelen) geldt dat ze natuurlijk contact op kunnen nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u als bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarbij niet alleen opgezadeld worden met kosten en verspilling van uw kostbare tijd, dan moeten we zeker eens gaan praten. Zero/No Coding heeft de toekomst en zal in de komende jaren explosief gaan groeien.  

Wist u dat….

De door uw organisatie gebruikte Excel sheets die door meerdere personen gebruikt worden heel eenvoudig middels WEM gemodelleerd kunnen worden naar (veilige) multi user web applicaties in de cloud. Op deze manier kunt u er ook voor zorgen dat u voldoet aan de AVG regels, want Excel sheets met privacy gevoelige data die door een organisatie zwerven zijn namelijk niet AVG proof!